Condado de Alhama Golf Resort

condado-de-alhamacondado-de-alhamaCondado de Alhama is het grootste stedelijke wooncomplex in Europa.
De dimensie en de ambities van het ontwerp zullen het tot een voorbeeld maken voor toekomstige golf oord ontwikkelingen.
Op 9 miljoen m2, aan de rand van 3 prachtige golfbanen, zullen er 20.000 huizen gebouwd worden (12.000 in de eerste fase en 8.000 in de tweede) – feitelijk een golfstad voor meer dan 60.000 inwoners.

Golf speelt ongetwijfeld de hoofdrol.

Er zullen drie 18-hole banen zijn; een Jack Nicklaus Signature baan op 960.000m2, en twee grote 18-hole banen, Nicklaus' "Bear's Best", op 1.600.000 m2. Beide golfcomplexen hebben volledig ingerichte clubhuizen.

Net als elke gewone stad heeft Condado de Alhama een groot stadscentrum dat open staat voor alle bewoners en bezoekers. Dit is waar u de voorzieningen zult vinden die nodig zijn voor de moderne burger.
Het centrum zal een oppervlakte hebben van 74.000 m2, gelegen naast de golfbanen en omgeven door het water van het 200.000 m2 grote kunstmatige meer. De voorzieningen in het centrum zijn: bioscopen, banken, een kerk, kantoren, medische faciliteiten, dierenarts, supermarkten, speciale winkels, restaurants, cafés, etc

Afgezien van het stadscentrum zal het oord geheel besloten zijn, met een allesomvattende bewaking die voor een exclusief en vredige omgeving zorgt voor de bewoners. Binnen het oord, zoals in elk dorp, vinden we verschillende wijken met hun eigen persoonlijkheid en onafhankelijkheid. Elke wijk ligt direct aan de golfbanen en zal zelfstandig, en als een eenheid gebouwd worden om de bewoners zo min mogelijk te storen. De wijken kunnen bereikt worden via een rondweg.

Er zullen 5 exclusieve stadscentra gebouwd worden voor deze wijken.
Supermarkten en gespecialiseerde winkels, kappers, apotheken, wasserettes, restaurants, sportfaciliteiten, er alles in een privé complex dat op loopafstand van uw huis ligt.

Samen met de sportfaciliteiten van de verschillende wijken zullen er ook andere centra zijn voor de volgende sporten: tennis, paddel, squash, cricket, voetbal en gymnastiek.
De dimensie van het complex permitteert de introductie van een serie faciliteiten die u normaal gezien niet in een golfoord zult vinden, zoals thermale baden of een mogelijkheid tot paardrijden.

Het woningaabod bestaat uit verschillende type appartementen en villa's.

Condado de Alhama ligt op 10 minuten afstand van van de prachtige stranden van Mazarron en 15 minuten van het nieuwe vliegveld bij Corvera in de regio Murcia in Spanje.

Prijzen: van € 89.000,- tot € 1.420.000,-

hd_suche

contactmetons