Over ons

over-ons-nibos

NIBOS is gespecialiseerd in het begeleiden van de aankoop van huizen in Spanje. Dat kan zowel een droomhuis in de zon zijn, als ook een investering.

Wij zijn vooral actief in de regio Murcia. Steeds meer mensen ontdekken deze regio als de ideale bestemming waar het leven nog betaalbaar is. Niet alleen prachtige stranden met heerlijke temperaturen maar ook een bijzonder mooie natuur en cultuurhistorische bezienswaardigheden.

Angst om in een onbekend avontuur te stappen hoeven onze klanten niet te hebben. Wij begeleiden de kopers van het begin tot het eind. En zelfs na de aankoop kunt u altijd bij ons terecht. NIBOS kent alle ins en outs van de projecten.

Door ons streven naar optimale klanttevredenheid en een professionele begeleiding brengen we het romantische Spanje voor u een stukje dichter bij.

Bereikbaarheid van NIBOS: Op werkdagen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Via deze website kunt u 24 uur per dag met ons in contact treden. Uw e-mail en vragen zullen dan zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

hd_suche

contactmetons