Polaris World Golf Resort in Murcia Spanje


Ontdek een nieuwe wereld bij de zee, te midden van de natuur en onder de stralende zon. Ontdek de wereld van uw dromen, uw ideale huis, een plaats waar zorgeloos plezier kunt maken. Een wereld waar alles binnen handbereik ligt, een wereld waar u zich kunt ontspannen.

Polaris World biedt ook voor senioren geheel aangepaste woningen aan. De resorts zijn gebruiksvriendelijk voor alle leeftijden.Polaris World is een nieuw concept van ontwikkeling van onroerend goed met een kwaliteitsverplichting bij elk project; van de lay-out van het tuinlandschap en architectuur, tot de plaatselijke diensten. Dit is waarom Polaris World naast het bouwen van uw ideale huis, ook een hele nieuwe wereld heeft gecreÎerd. dit allemaal verdeeld over 6 prachtige oorden in Murcia, een provincie in zuid Spanje.

De resorts in Murcia zijn:

Ieder van deze bouwprojecten ligt verscholen in een groen gebied met een volle reeks faciliteiten We hebben residentiÎle gebieden met appartementen, villas, luxe hotels en vele 18 holes golfbanen, ontworpen door het meest bekende bedrijf in de golfwereld, Nicklaus Design.
Heeft u ooit van Jack Nicklaus gehoord? Hij is een golflegende, en nu is hij de meest bekende golfbaan designer samen met zijn bedrijf genaamd Nicklaus Design.

Polaris World werkt met de hoogste specificaties op alle resorts betreffende ontwerp en constructie. Dat is waarom elk Polaris World Resort uniek en verschillend is en er geen 2 straten hetzelfde zijn. Tussen de woningen wordt ruimte gecreÎerd voor het behouden van uw privacy en elk huis beroemd zich op onafgebroken uitzichten. Elk kenmerk van de individuele woningen zijn zorgvuldig doordacht. Er is gekozen voor de beste interieur materialen. De bouwkenmerken van de villa¥s zijn o.a. aardbevingbestendige fundering, authentieke houten balken en traditionele Spaanse dakpannen.


Polaris World is trots op de volgende punten die hun onderscheiden van hun concurrenten:

- De woningen beschikken over centrale verwarming en airconditioning.
- Om al onze resorts bevindt zich een 2 meter hoge beveiligingsmuur.
- Bankgaranties voor al onze klanten die een woning kopen van Polaris World.
- 24 uurs beveiliging.

Zoekt u een prachtig huis in een golfresort van zeer hoge kwaliteit dan is het Polaris World concept ideaal voor u.

Bekijk de resorts van Polaris World via bovenstaande links of vraag nadere informatie aan via ons contact formulier.

hd_suche

contactmetons