Projecten

Las Colinas Golf & Country Club


las-colinas-golf-country-clublas-colinas-golf-country-clubLas Colinas Golf & Country Club is een van de meest ambitieuze golf projecten aan de Middellandse Zee, gelegen in een bevoorrechte omgeving met een natuurlijke schoonheid.

Lees meer

   

Jardines de Alhama Golf Resort


jardines-de-alhamajardines-de-alhamaDe appartementen van Jardines de Alhama Golf Resort zijn gelegen in een uitgestrekte tuin waarin de woningen, omringd door parken, zijn geïntegreerd als een extra element van de tuin zelf.

Lees meer

   

La Isla del Condado


la-isla-del-condadola-isla-del-condadoEen resort in het midden van een meer.

Water is het kenmerk van La Isla de Condado. Het omringt het resort dat in het midden van het centrale meer is gelegen "El Gran Lago" in Condado de Alhama. Binnengekomen via de brug en langs het controle punt, vindt u op het eiland een zee van exclusiviteit.

Lees meer

   

Condado de Alhama Golf Resort


condado-de-alhamacondado-de-alhamaCondado de Alhama is het grootste stedelijke wooncomplex in Europa.
De dimensie en de ambities van het ontwerp zullen het tot een voorbeeld maken voor toekomstige golf oord ontwikkelingen.

Lees meer

   

Terrazas de La Torre Golf Resort


terrazas-de-la-torreterrazas-de-la-torreDe omgeving van Terrazas de la Torre Golf Resort is onvergelijkbaar!

Deze appartementen zijn gesitueerd in een besloten omgeving waarbij rust en veiligheid door middel van gecontroleerde toegang voorop staat. Tarrazas de La Torre Golf Resort heeft een oppervlakte van 1.555.129 m2, met een 18 holes Jack Niclaus golfbaan.

Lees meer

   

Hacienda Riquelme Golf Resort


hacienda-riquelme-golf-resorthacienda-riquelme-golf-resortHacienda Riquelme Golf Resortis een uniek golf resort dat is ontworpen om u te laten genieten van de romantiek van het verleden met de luxe van het heden.

Lees meer

   

El Valle Golf Resort


el-valle-golf-resortel-valle-golf-resortEl Valle Golf Resort is het meest luxe resort ontwikkeld door Polaris World en alles is zo ontworpen om u te laten genieten van een rustige en comfortabele levensstijl.

Lees meer

   

La Torre Golf Resort


la-torre-golf-resortla-torre-golf-resortEen spectaculair golf resort van 140 hectare, gelegen in Torre Pacheco in de regio Murcia, op slechts 15 minuten afstand van het strand en ca. 20 minuten van de stad Murcia.

Lees meer

   

Mar Menor Golf Resort


mar-menor-golf-resortmar-menor-golf-resortDit is het eerste opgeleverde resort van Polaris World, gelegen op slechts 5.5 km van de stranden van de Mar Menor. Mar Menor Golf Resort heeft de keuze uit ruime villa's, schakelwoningen en appartementen.
Het resort geeft een zonnige en vrolijke uitstraling door de speels gerangschikte gekleurde villa's.

Lees meer

   

hd_suche

contactmetons