Ontdek de beste regio's van Spanje

Costa Blanca

Ontdek de charme van de Costa Blanca, die bekend staat om het grote aantal zonuren, prachtige stranden en de beschutte baaien. De witte zandstranden, afgewisseld met steil uit zee oprijzende rotsen, maken de kustlijn tot een boeiend geheel. De schoonheid, natuur en klimaat maken het tot de ideale plek om te wonen.

Lees meer..Murcia – Costa Calida

Murcia - Costa Calida, ook wel genaamd de "warme kust", staat bekend om haar milde en gezonde leefklimaat. Aangename temperaturen het gehele jaar door in combinatie met meer dan 300 dagen zon per jaar. Twee verschillende zeeën: De Mar Menor, ofwel 'de kleine zee', het grootste natuurbad ter wereld en een waar paradijs voor alle soorten watersport en de Middellandse Zee, met zijn uitgestrekte zandstranden en grote variatie aan kustlandschappen.  

Lees meer..Costa del Sol

De Costa del Sol, gelegen in het Zuid-Spaanse Andalusië, de zonnekust genoemd, heeft een klimaat dat bijzonder geschikt is voor een gezinsvakantie aan zee. De regio wordt gevormd door de provincies Malaga en Granada en wordt in heel Europa zeer gewaardeerd, mede dankzij de indrukwekkende recreatiefaciliteiten en de verrassende cultuur. De regio biedt vele fantastische golfbanen, mooie jachthavens en de bekende plaatsen Marbella en Puerto Banus.

Lees meer..

hd_suche

contactmetons